Bewaker van het Licht!

Sarah Hagen Pimentel 

 Humanoterapeuta/ HumanoMaster 

Energetische Spirituele Therapeut

Het was een geweldige ontdekking in mijn leven, ik begon met de bedoeling om therapeut van mijn eigen leven te worden.

Na een korte studieperiode was ik er al zeker van dat ik mijn levensmissie had gevonden.

Dat ik op de goede weg ben, en de technieken van de Humanotherapeut-methodiek kan toepassen om anderen te kunnen helpen in het geheel van hun proces daarom word er Holistische Therapie genoemd omdat er wordt gewerkt in al je lichamen dus spiritueel, rationeel, emotioneel, vitaal en fisiek. Dit is geruststellend en maakt mij erg blij!

Wees welkom het consult en de behandelingen zijn online gezellig dus zo kan ik wereldwijd helpen waar je dan ook bent!

 

 

Laat je licht stralen! Je bent geboren om te Schijnen! We zijn geboren om te Stralen!

Mijn grootste pijnen aan het transformeren in mijn grootste kracht en gewoon het beste maken van Hier en Nu wat het Meest Belangrijk is deze moment!

Mijn grootste pijn is getransformeerd in mijn grootste kracht! En die van jou kunnen zich ook transformeren in jou grootste kracht, ook als je deze nog niet kunt herkennen.

En stel voor hoe bevrijdend dat is, dat is zelfs moeilijk om in worden te brengen. Het gaat echt om Gewoon Voelen en Zijn! 

Maar een ding weet ik zeker als je het ooit zich opent of al heeft zicht geopend om deze geweldige Methodologie te ervaren dan begrijp je het wel waar ik het over heb.

Mijn levensmissie brengt genezing door middel van het bewustzjn op een heel eenvoudige manier maar zeer effectieve technieken, waar een diepe en bevredigende veranderingen aanbrengt in het geheel in ons hele systeem en zo natuurlijk dus helpen wij niet alleen onszelf maar ook de hele universum met je trillingen die geconnected is met alles en iedereen. 

Leven als Humanoterapeuta Humanomaster Energetische Spirituele Therapeut Holistische Therapeut geeft mij veel voldoening, het is heel prettig om iedereen te kunnen helpen met wat voor probleem pijn situatie dan ook is dat maakt me zeer tevreden. Ik kan zeggen dat ik mezelf echt heb gevonden en van mijn diepste fisiek en zware emotionele pijnen ook heb kunnen bevrijden. Dus ik ben er van bewust geworden en steeds meer helderheid heb om wat er nog nodig is om aan te werken in mezelf.

En dat is gewoon Hartverwarmend om op deze mooie manier vanuit me hart iedereen kunnen helpen zichzelf uitlijnen.

Alleen maar te danken aan het Universum en iedereen.

Bedankt en wie weet tot de draai van de aarde bol.