Psychoanalyse en Spiritualiteit 

Zonder religieuze aard

 

Het is de wetenschap van de ziel die het onbewuste bestudeert om de elementen te ontdekken waaruit de persoonlijkheid van elk individu bestaat en die door de psychoanalyticus moeten worden geanalyseerd.
Al deze kennis is belangrijk en noodzakelijk voor de wederopbouw van de IK. Het is kennis die de nodige wijsheid kan verschaffen om zelfinzicht te zoeken. Spiritualiteit binnen deze diepgaande analyse van het zijn brengt, naast de leringen van grote namen in de traditionele psychoanalyse zoals Freud, Jung, Lacan en Reich, hulpmiddelen zoals onder andere droomfilters, tarot van de Orixás en coaching. We maken de vereniging van het geheel met één enkel doel: je kent jezelf beter, begrijpt je psyche (emotioneel + mentaal), zodat je op bevredigende wijze kunt liefhebben en produceren, en je essentie manifesteert.
De sessies duren 1 uur en vinden één keer per week plaats, het is een gesprek tussen jou en je spiritistische psychoanalyticus, dat zelfkennis, een verandering van perspectief en positieve reacties op problemen zal brengen.