De Humanoterapeuta behandelingen volgt een methodologie met 6 technieken die gebaseerd zijn op kwantumfysica, neurowetenschap, filosofie, universele wetten en spiritualiteit met een internationale eerkening!

Zonder enige religieuze aard rituelen of mystici!

Ik kan u helpen met alle soorten pijn, probleem, onbegrijpelijk situatie of juist met een gedeelte van je leven die niet goed draait of wel een onbegrijpelijk situatie of pijn van de ziel om uw eigen blokkades, vormgedachten op te sporen, te harmoniseren, te behandelen, reinigen bewust maken door uw energie weer vrij te laten stromen.

En uiteindelijk de energetische herprogrammering van je cellen en de herprogrammering van het oorspronkelijke informatie in je DNA doen.

De behandeling begint altijd met een consult, het consult wordt door middel van de kwantumtafel (radionisch apparaat) de blokkades geïdentificeerd en bekeken welke behandelingen voor u specifiek nodig zijn aangegeven door u superieure mentale.

De behandelingen volgen de methodologie "Humanoterapeuta" (holistische therapie) door Andressa Molina oprichter van de "Espaço Humanidade" (Mensheid Ruimte).
En misschien zoals u al weet, zijn universele wetten voor iedereen hetzelfde, net als de wet: van oorzaak en gevolg!

Ik behandel van onbewust naar bewust en andersom. Door de trillingsfrequentie van deze velden is het mogelijk blokkades of verstoringen te detecteren en behandelen voordat iets is gemanifesteerd oftewel nadat iets al gemanifesteerd is in het fysiek.

De Bewustzijn is wat het geneest!

 

Wil je volledig in balans komen?

De sleutel ligt in jouw handen